Другий будинок ЖК «Щасливий» є, готуємось до третього

08.11.2019

У львівському ЖК «Щасливий», який знаходиться на вулиці Бігова 17, по проекту заплановано три будинки. Перший давно здано в експлуатацію. Десятки щасливих сімей вже живуть там. Друга будівля наразі знаходиться на фінальному етапі – до здачі в експлуатацію залишилися лічені тижні, а сам будинок вже повністю готовий. 

Тож компанія «НоваБудова» вже зараз анонсує старт будівельних робіт у третій черзі

Початок роботи заплановано на другий квартал 2020 року.

Чому на другий будинок слід звернути особливу увагу

Зараз другий будинок вже готовий, але до офіційної здачі у експлуатацію залишилося ще трохи часу. Відтак ціна на квартири там ще не встигла піднятися. Однак нагадуємо, що незабаром – планове підвищення ціни на квадратний метр. Тож зараз купити квартиру у другому будинку житлового комплексу «Щасливий» особливо вигідно. Адже надалі, уже через лічені місяці, можна буде повернути внесені гроші з прибутком. А після цього – реінвестувати в третій будинок на ранніх етапах будівництва за особливо вигідними цінами. 

Такі перспективи заробітку відкриваються як для тих, хто хоче вкласти гроші в житлову нерухомість, так і для інвесторів, що планують придбати комерційні приміщення. У першому будинку вільне комерційне приміщення залишилося лише одне, а в другому – вибір набагато більший. 

Уже на фінальному етапі робота і над інфраструктурою другого будинку. А це:

  • підземний паркінг, де машини жителів завжди в безпеці; 
  • дитячий майданчик, де дітям буде весело й приємно; 
  • простора зелена зона з лавками та ліхтарями для відпочинку на свіжому повітрі. 

Бажаєте жити в комфортній квартирі з видом на природу та Високий замок? Телефонуйте: (067) 663 97 34, (067) 663 97 18 та приходьте на перегляд! Завітайте у відділи продажу на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67.