Будівництво ЖК «Щасливий» на вулиці Біговій вже наближається до фіналу

21.03.2019

Будівництво ЖК «Щасливий» на вулиці Біговій вже наближається до фіналу

Активна робота проходить над другим з трьох будинків ЖК «Щасливий», що знаходиться на вулиці Бігова. Там вже монтують вікна на перших поверхах, що є важливим етапом, який означає наближення будівництва до фінальної стадії. У експлуатацію цю будівлю здаватимуть у грудні 2019 року.

Нинішній етап роботи

Наразі робочі встановлюють внутрішні міжкімнатні та міжквартирні стіни на останніх поверхах (всього будівля матиме 16 поверхів). Всі зовнішні стіни готові.

Крім того, відбувається активна робота над облаштуванням підземного паркінгу. Робочі закінчили монтування монолітної плити, що знаходиться поряд із будівлею. Паркінг знаходитиметься під нею, а вже над її поверхнею буде розміщуватися парковка для гостей. У віддалені буде знаходитися дитячий майданчик. Там встановлюватимуться сучасні і безпечні атракціони для найменших жителів ЖК.

Кілька слів про вікна

Вже повністю засклено перші чотири поверхи житлової частини будинку, і роботи тривають над встановленням пластикових вікон на п’ятому житловому поверсі. Роботи над монтуванням склопакетів «НоваБудова» реалізує за допомогою команд професійних майстрів, а в якості постачальника вікон залучає вузькопрофільного партнера — компанію «Глассо».

Сильні сторони моделей вікон від цієї компанії:

  • Тепло квартири не виходить через вікна за її межі. Завдяки цьому вдається краще опалювати приміщення та використовувати для цього менше ресурсів для обігріву.
  • Скло, яке без будь–яких перешкод пропускає світло, але не інфрачервоне випромінювання. Це робить приміщення світлим і затишним й разом з цим можна не боятися парникового ефекту.
  • Ефективний ущільнювач. Завдяки його міцності та щільності він залишається у робочому стані протягом багатьох років. Також він демонструє стійкість до коливань тиску, повітря та вологості.
  • Пластиковий каркас білого кольору, який гармонічно пасує до екстер’єру будівлі. Доглядати за рамою дуже легко завдяки гладкій поверхні.
  • Якісна і довговічна фурнітура, яку складно пошкодити.

Окремо слід сказати про безпеку вікон від компанії «НоваБудова». У будівлі використовуються вікна, що відрізняються сучасною будовою — двокамерні склопакети та п’ятикамерний профіль. Тобто у склопакеті три шари скла, і навіть один з них розбити досить важко, тож не доведеться турбуватись про безпеку малих бешкетників.

Перевагою є і високий рівень шумоізоляції. Житловий комплекс «Щасливий» на вулиці Бігова знаходиться у досить приємному районі. По–перше, з вікон будівлі відкриватиметься краєвид на Високий Замок — одну з головних туристичних принад Львова. По–друге, район, де знаходиться цей житловий комплекс є досить тихим, а транспортне сполучення — зручним.

Водночас слід зазначити відносно великий розмір вікон у порівнянні не тільки із застарілими вже будинками ХХ століття, а й навіть з іншими новобудовами. Такий розмір вікон є оптимальним для забезпечення природного освітлення житла.

Кращий час для купівлі квартир — саме зараз!

Особливість нинішнього етапу будівництва в тому, що більшість переваг проекту є видимими вже зараз. А от вартість одного квадратного метра все ще залишається досить помірною. В майбутньому вона підвищиться, тому краще вже зараз вибирати один з варіантів квартир, аби встигнути придбати житло за вигідною ціною, яка є конкурентоспроможною для житлових будівель Львова.

Подробиці про проект можна дізнатися за телефонами: (067) 663 97 18; (067) 663 97 34. Або ж в офісі компанії, що знаходиться за адресою вул. Чайковського, 26 та проспект В. Чорновола, 67, біля будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM.