Актуальні новини будівництва у Львові

19.07.2017

Традиційно раді проінформувати наших львівських інвесторів про виконання робіт у комплексі «Щасливий» по вулиці Біговій, 17.

Наразі у першій черзі йде залиття залізобетонного монолітного перекриття для останнього шістнадцятого поверху. Також на перших поверхах будинку ми вже перейшли до встановлення вікон. Для будинку ми обрали металопластикові вікна профільної системи «КBE Optima». Вікна мають подвійний склопакет і п’ятикамерний профіль. Це забезпечує надійну шумо- та теплоізоляцію. Паралельно у комплексі йде підготовка до зведення 2-ї черги. Для будинку вже підготовлено котлован.

Для власників бізнесу хочемо нагадати, що нещодавно в комплексі у продаж надійшла комерційна нерухомість у першій черзі по вул. Біговій, 17. Зручні та продумані приміщення під офіси, кафе, магазини та інше доступні на першому поверсі будинку.

Поспішіть придбати квартиру та офісні приміщення за найкращими та доступними цінами цього літа від ЖК «Щасливий». Телефонуйте за повною інформацією: (‎032) 229-57-99, (‎067) 562-29-34. А також чекаємо вас у нашому відділі продажів за адресою: вул. Чайковського, 26.

ЖК «Щасливий»: квартири для вас!