Шукаємо квартиру в ЖК з паркінгом – що пропонує передмістя Києва

10.07.2018

Новобудова з паркінгом

Останнім часом попит на автомобілі значно зріс. Авто стало головним засобом пересування. Статистика стверджує, що майже в кожній українській сім’ї нараховується хоча б один транспортний засіб. Разом з попитом на авто, зростає й затребуваність в автостоянках, паркінгах. Адже, як показує практика, зберігання автомобіля на захищеній території виходить дешевше та безпечніше.

Рішенням цього питання буде будинок з підземним паркінгом, де прибудинкова територія вільна від машин і використовується для дозвілля мешканців. Розглянемо переваги проживання в такому будинку.


Житловий комплекс з підземним паркінгом

Зручність та комфорт мешканців

У будь-яку погоду одяг та взуття залишаться чистими, оскільки, немає необхідності виходити на вулицю. Потрапити до стоянки можна через цокольний поверх. Автомобіль на парковці під землею не піддається корозії та дії сонячних променів і морозу. Це означає, що він збережеться довше, відразу заведеться та в салоні буде комфортно.


ЖК «Crystal Avenue» має відразу дві парковки, наземну – для гостей та підземну – для мешканців. Для володарів електромобілів передбачені місця з зарядними станціями. Система відеоспостереження, яка охоплює увесь комплекс, гарантує захист автомобіля від крадіжки чи злому. 


Тому, розглядаючи варіант купівлі нерухомості, більшість воліє купити квартиру в новобудові з паркінгом, купуючи дах для себе і свого транспортного засобу. В ідеалі, це будинок за межею міста, наприклад, новобудова з паркінгом у Петропавлівській Борщагівці в престижному ЖК «Crystal Avenue». Це новий, сучасний проект житлового комплексу з паркінгом під Києвом, з підземними і наземними паркувальними місцями. Його вдале розташування, у безпосередній близькості міста та транспортною розв’язкою, роблять придбання житла тут, вигідним та привабливим. Квартири є в продажі. У кожного є можливість скористатися такою привабливою пропозицією.