Дитячий садок для вашої дитини - які можливості є у Софіївській Борщагівці

01.02.2018

По-справжньому гарний житловий комплекс - це для всіх нас не тільки будинки з доглянутою територією навколо. Розташування та інфраструктура - одні з вирішальних факторів, коли ми обираємо житло. Важливо і те, що продумав забудовник, і те, що може забезпечити район: це торгові центри, магазини, зупинки транспорту та лікарні, а також, щоб поруч були навчальні та дошкільні заклади.

Давайте розглянемо варіанти дитячих садків в одному з найбільш перспективних районах Києва - Софіївській Борщагівці.

Приватні дитячі садки в Софіївській Борщагівці

1. Дитячий садок «Foxy»

Це приватний дитячий садок для дітей від 1,6 до 6 років. Заняття проводяться в групах по 6-7 чоловік, де закріплений вихователь. Весь пізнавальний курс складається із занять з вивчення навколишнього світу, розвитку мовлення, математики та логіки, творчості (малювання, музики), основам англійської мови та фізкультури.

Приміщення має автономне опалення, ігрову кімнату, спальню і клас для занять. А у кожної дитини є своя ліжко і шафка для одягу та взуття.

Адреса: вул. Миру, 35.


2. Дитячий садок «Олівець»

Приватний садок «Олівець» пропонує можливості для розвитку і навчання дітей в затишній спокійній атмосфері. У садку є п'ятиразове харчування. Наглядом і навчанням дітей займатимуться кваліфіковані педагоги. Доступні також додаткові заняття за бажанням.

Адреса: вул. Димитрова, 99.


3. «Літл Піпл»

«Літл Піпл» - це приватний садок домашнього типу. Він приймає малюків від півтора до шести років. Заняття проводяться за сучасними методиками у затишному котеджі з закритою і облаштованою територією для прогулянок. Можна оформити гнучкий графік відвідувань. Також є можливість бути в садку цілодобово або на вихідні.

Адреса: вул. Димитрова, 41.


Однак, не всім батькам по кишені оплачувати сучасний приватний садок, особливо, якщо дітей в родині декілька. До того ж, часто вагомим фактором є не тільки ціна, але і розташування. І, напевно, немає нічого більш зручного, ніж державний дитячий садок, розташований буквально в двох кроках від будинку.

Такий садок компанія «НоваБудова» представила мешканцям в ЖК «Щасливий» на вулиці Яблуневій у Софіївській Борщагівці восени минулого року.


«Щасливий дитячий садок» - це зручна, сучасна установа, побудована компанією «НоваБудова» для жителів комплексу «Щасливий» в Софіївській Борщагівці. Після святкового відкриття, двоповерхова будівля була повністю передана на баланс сільської ради Софіївки. Тому садок є державним і фінансово доступним для бюджету будь-якої сім'ї. У просторому і новому садочку обладнані класи для занять, є яскраві ігрові кімнати, затишні спальні, приємна їдальня і все необхідне для перебування дітей.


Територія дитячого садка огороджена, а дітки завжди зможуть знаходись під наглядом вихователів. Тут є барвисті дитячі майданчики і місце для ігор. А перевірила приміщення в день відкриття разом зі знімальною групою та забудовником найвідоміший ревізор нашої країни - Ольга Фреймут.

Адреса: вул. Яблунева, 7-А.

 



Обирайте житло і комплекс, де вам не доведеться турбуватися про те, де будуть діти у ваш робочий час і де все продумано для комфорту і спокійного життя!