Де знайти квартири з терасою під Києвом?

09.07.2018

Квартири з терасою в Петропавлівській Борщагівці

Купівля нової квартири з терасою у Петропавлівській Борщагівці — це вигідне капіталовкладення у просторе житло біля столиці.

Актуальне співвідношення ціни та якості пропонує тут компанія «НоваБудова». Великі квартири з терасою у новобудові, це не тільки нове житло, але й власний шматочок природи для її мешканців. Купуючи такі апартаменти, людина отримує зону відпочинку під відкритим небом, не покидаючи власну житлову площу. Додаємо до цього високоякісні матеріали, з яких збудовано об’єкт. Енергозберігаючі склопакети, автономну систему опалення та теплу підлогу. Ми отримуємо повноцінний заміський будинок у квартирі житлового комплексу бізнес-класу «Crystal Avenue»

Купити квартиру з терасою під Києвом можна в розстрочку, сплативши мінімальний першочерговий внесок. Її надає надійний забудовник «НоваБудова». Разом з цим передбачені місця на підземній парковці з підзарядкою для електромобілів. Дитячі ви отримуєте повністю розвинену інфраструктуру.

Тераса — яка і для чого

Тераса це своєрідне продовження квартири під відкритим небом, майданчик, що прилягає до неї загороджений стінками, але з відкритим верхом. Розташовується, як правило, на верхніх поверхах з виходом на дах, рідше — на перших.

Її використовують для відпочинку та дозвілля без сторонніх очей. У теплу пору року тут приймають гостей та влаштовують родинні свята. А взимку можна поставити ялинку та зустріти новий рік, як у справжньому лісі! Звідси відкриваються прекрасні панорамні види на місцевість. Можна наставити рослини, вийде приватний ботанічний сад, цим дуже полюбляють займатися жінки. Літня спальня, тут так романтично засинати з коханою людиною під зірковим небом. Поставити шезлонги та засмагати у колі близьких, друзів. Це може бути спортзал, дитячий куточок, усе, що завгодно. Це залежить від фантазії та можливостей власників.

Усе це можна втілити у життя, придбавши житлоплощу в ЖК «Crystal Avenue» від компанії «НоваБудова», яка протягом 13 років будує якісне житло у найкращих районах, прилеглих до Києва.