Де вигідно купити квартиру в зданому будинку у Львові?

25.06.2018

Квартири в зданому будинку у Львові

Кількість мешканців західної столиці невпинно зростає. Приїжджають люди, утворюються нові сім’ї, народжуються діти. Усім необхідно десь жити. Тому квартира в зданому готовому будинку у Львові від забудовника, являється успішним, вигідним придбанням, якщо новобудова від надійного партнера, яким є компанія «НоваБудова».

;

Купівля квартири в зданому будинку у Львові є цікавою, тому що можна придбати житло у розстрочку. Її надають фонди фінансування будівництва, будівельні організації, житлово-будівельні кооперативи. Якщо придбати нерухомість без посередників у девелопера за повну вартість, більшість з них запропонують гарну знижку. Десь 10-12% - це суттєва економія. Таким чином, житло в зданому будинку, обійдеться за ціною вторинного ринку.


Місто Львів рясніє новобудовами. Ціновий сегмент варіюється в залежності від місця розташування, де забудовники здійснюють продажі квартир в зданому будинку. В центрі та у престижних районах ціна буде вищою, на околицях (наприклад, Рясне-1, 2) дешевшою. Можна вибрати апартаменти, не виходячи з дому. На сайтах компаній забудовників є уся необхідна інформація (фото, технічна інформація, місце розташування, візуалізація і т.ін).

Квартира в зданому будинку від забудовника

Величезний плюс нових забудов – це планування. Вони набагато вдаліші, ніж старі «хрущовки». В сучасному будівництві використовуються інноваційні технології, високоякісні будматеріали, енергозберігаючі склопакети. Квартири в готовому будинку від забудовника у Львові вже обладнані усіма комунікаціями та системою автономного опалення.

Усі характеристики, що перераховані вище, використовує при зведенні будинків компанія «НоваБудова». Це один із ключових гравців на ринку нерухомості України. ЖК «Щасливий» на вулиці Біговій - підтвердження тому. Перший корпус збудовано та введено в експлуатацію, будуються ще два. Облаштовується прибудинкова територія, підземний паркінг, спортивні майданчики, дитяче містечко, фонтан. Сучасні планування та затишок заміського життя зі зручностями мегаполісу, поєднують корпуси цього житлового комплексу. Будь-яка людина знайде підходящу житлову площу, яка відповідатиме її вимогам та у найкоротші терміни зможе в’їхати в обране житло.